Post by diufrapsalbacknis on Feb 11, 2022 8:41:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - гра-пазли ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - гра-пазли IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди більше ресурсу ▞▞▞
▞▞▞ Jigsaw Puzzles - гра-пазли 2022 version ▞▞▞
Мені подобаються пазли .
Розслабляє.
Стомила реклама. Розумію, що гра безплатна, але ж не треба її пхати посеред рівня. Гаразд між рівнями, але не посеред гри, коли ти релаксуєш та зосереджений. Псує враження. Відалив через це гру та поставив одиницю.
Незважаючи на те, що гра в грі непогана, це дійсно обтяжливо мати справу з усією рекламою. Ви повинні подивитися рекламу, перш ніж грати, в середині головоломки, і знову після головоломки. Це образливо і руйнує будь-які розваги. Не будь таким жадібним.
Але реклама кожні 2 хвилини смішна, 20-30 рекламних оголошень дуже дратує, інакше це буде 5 зірок
Я робітник головоломок!!! Це має бути кращим способом побачити більше фрагментів, ніж постійно прокручувати вперед і назад, щоб побачити всі частини по черзі. Я думаю, що якщо я, можливо, зроблю це ще пару, мені це більше сподобається. Дякую, що хотів дізнатися, як я ставлюся до цього.
Красиві головоломки, зіпсовані смішною рекламою. 🙄
Дуже круто
Гра класс!! Игра топ!!
:-)(◍•ᴗ•◍)❤
Дуже розслабляючий спосіб вбити час. Насолоджуйтеся без участі. Гарна різноманітність головоломок і варіантів. Молодці.
Щойно завантажив його сьогодні. Я великий фанат головоломки, АЛЕ... це було до того, як вони вирішили заробляти гроші на рекламі. Я можу залишитися з інтернет-головоломкою АБО просто повернуся до столу та сіду 🤔 😅.
Хороша гра, але забагато реклами у мене було близько 200 виконаних головоломок, але після оновлення, яке щойно було зроблено, я втратив їх усі дуже розчарований цим, хоча після мого попереднього відгуку, який я залишив, і через кілька днів після того, як Отримавши відповідь, вони, здавалося, з'явилися знову, хоча знову ж таки через кількість головоломок я не впевнений, чи все це назад, оскільки моя пам'ять не така, як раніше
Вибиває
Багато, якщо головоломки схожі. Головоломка надто часто закінчується показом реклами
Хороша гра, але в тегах цієї гри перед завантаженням написано "офлайн", що означає, що в неї можна грати з Інтернетом або без нього. Завантажив гру і виявилося, що це не офлайн-гра. Теги дуже оманливі. Я б запропонував зробити це офлайновою грою, як написано в тегах, АБО прибрати певний тег :/
Гра заспокійлива і не дратує мене як багато інших
Я щойно закінчив свою першу головоломку. Поки що мені це подобається, але я хотів би зробити його більшим, щоб використовувати більше екрана.
Покольна гра
Jigsaw Puzzles - puzzle game Teka-teki sgnz
Весело, але забагато реклами перериває гру, і є конкретна програма, яку ви не можете закрити – пасьянс готівкою. Дуже дратує. Деінсталятор через два дні.
Я , в захваті !
Оголошення! Оголошення! Оголошення! Я маю на увазі, що ми всі зрозуміли і очікували, що більшість ігор будуть безкоштовними, вони міститимуть певну рекламу. Я не проти реклами між головоломками або реклами, яка грає після того, як ви вирішите почути їх, щоб подвоїти виграш, але цю гру це не влаштовує! Він постійно відтворює кілька рекламних оголошень під час головоломки. Я не розумію, чому вони бачать необхідність переривати ігрові головоломки, коли вони вже відтворюють кілька рекламних оголошень між головоломками. Забагато реклами!
Мені подобається, що в ньому не так багато реклами, це найкраща частина всього, що рекламні люди не втомлюються їх бачити
Балдію
Класна гра
Він ніколи не замінить правильний лобзик, але це не так вже й погано.
Гра в пазли
Хароша розвиваюча гра.
Jigsaw Puzzles - 益智拼圖遊戲 解謎 iiw
Мене встановили, мене засипали рекламою, ви показали мені спосіб пропускати рекламу. Ще одна річ, прокрутка, щоб знайти нові головоломки, дратує, чому б вам не поставити всі нові головоломки, які не були вирішені, на вершину, і я знайшов головоломку, яку не можна Не роби, у ньому відсутні частини та додаткові кути, я би поставив тобі більше зірочок, поки ти це не виправиш
Я залишив свій огляд цієї гри, оскільки там занадто багато реклами. Спочатку я не проти реклами, коли вони грали після завершення головоломки, але тепер їх 3 або 4, ПОКИ ви робите пазл. Це ДУЖЕ дратує і робить розгадку головоломки громіздкою. Якщо це продовжуватиметься, я можу видалити програму.
Чяс вбити можна.
Я думаю, що ваша відповідь щодо завантаження програми, на мою думку, є сміттям, оскільки швидкість завантаження вища за швидкість завантаження. Програма завантажує більше даних, ніж завантажує, тож що саме вона завантажує? Я завантажую оголошення? Вам потрібно внести абсолютну ясність щодо того, що відбувається насправді, особисто я десь нюхаю щура.
Це загострює мою пам'ять..це розслабляє мене..Яскраві кольори зачарували мене і легко закінчили кожну головоломку..♡♡☆☆
Чудова гра, але моя велика проблема полягає в тому, що вона неправильно зберігає прогрес. Я пройшов головоломку на 60%, але як тільки я натиснув на неї, щоб повернутися до неї через день, вона повернулася до 25% завершеної. Це сталося з останніми кількома головоломками, які я розгадав. Я буду радий підвищити це до 5 зірок, якщо це буде виправлено. Інакше це одна з найкращих безкоштовних ігор на даний момент!!
Оголошення!!!! Не тільки в кінці гри, а й під час!!! Ви не можете завершити головоломку без реклами.. є кращий додаток для головоломки, який не зупинить вас у середині головоломки... НЕ гаяйте часу!!!!!
Реклама, яка втрачає інтерес до самої гри, могла перешкодити її відтворенню.
Дуже дратує, коли кожні 90 секунд з'являється реклама, дійсно хороші головоломки та головоломки, але я видаляю через постійну рекламу
❤️
Довелося зменшити з 5 зірок, оскільки після оновлення мого телефону версія змінилася, і я більше не можу очистити викинуті частини назад у стрічку, коли я досягну кінця, а кількість реклами дійсно дратує! Я думаю, доведеться шукати інший додаток.
Лагає, багато реклами яку неможливо вимкнути(()
[3D Platformer] Super Bear Adventure Dobrodružné xlu
Супер цікаво
На Android це забирає багато часу на перегляд рядка, щоб вибрати шматок.
Ваааа, забагато реклами. У мене було 2 спливаючих посередині головоломки плюс ті, що знаходяться між ними! Тому я видаляю. Шкода, крім того, що це хороший додаток.
Я розумію додавання, але, будь ласка, помістіть їх у кінці головоломки, не поки ми намагаємося розгадати пазл. А також, якщо ви натиснете кнопку Видалити додавання, це не покаже вам, чи можна це зробити, чи ви мене вжалять за гроші.. Крім того, мені подобається гра.. Тож питання... ЧИ БЕЗКОШТОВНО ВИДАЛИТИ ДОДАВАННЯ
Зараз забагато реклами... коли я тільки починав, реклами не було, тепер реклами до і в середині завершення головоломки і після того, як ви закінчите... потім більше реклами, щоб збирати монети... що сталося з просто працюючими головоломками... тьфу... мені сподобався той невеликий час, який я мав із цим додатком...
Пазли мені подобаються але коли реклами всовуються, то , це кепсько, нікуди ,не годиться. Без реклам краще.
Треба, щоб був зразок а так класно
Привабливі головоломки та чудові рівні для підйому
Викинувся з пазла і не міг повернутися. Довелося пройти кілька інших ігор і нарешті знову відкрити головоломку. Дуже сподобалася головоломка, просто не могла в ній залишитися!