Post by diufrapsalbacknis on Feb 11, 2022 8:32:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daugiau aukso ▞▞▞
▞▞▞ Dead Ahead: Zombie Warfare 2022 version ▞▞▞
„Gamy“ yra gerai, jūs turite galvoti, kaip išspręsti lygius, bet taip pat, jei nenorite mokėti, jums reikia daug šlifuoti.
Skelbimų klanai ir draugiškas PVP
Pigiausias ir šykštiausias visų laikų apdovanojimas viename iš šių žaidimų. Neįtikėtinai sunku progresuoti pasiekus 3 etapą. Atnaujinimai kainuoja apie 500 vidutinių vienetų, o sunkvežimis ir atkūrimo etapai suteikia jums 5 monetas. Pirmą kartą laimėti etapą – apie 20 monetų plius 50 su skelbimu.
Sunkumo etiketės iš esmės yra nenaudingos, nes pusę laiko „Įprastas“ sunkumas yra sunkesnis nei „Košmaras“. Jūs uždirbate monetų mažomis sumomis, nebent žiūrite reklamas, ir viskas yra brangu. Vis dėlto žaidimas yra įdomus, o grafika fantastiška. Jau nekalbant apie muziką! Nepaisant blogo, tai vis dar yra mano mėgstamiausias žaidimas mano telefonui.
Dead Ahead: Zombie Warfare Strategiya cjun
Dead Ahead: Zombie Warfare સ્ટ્રેટેજી cad
Žaidimas yra sklandus, o grafika - nuostabi. Deja, žaidime yra skelbimų/mokėjimo siena. Žemos pakopos vienetai kainuoja 300 aukso, bet už etapo perdarymą gaunate ~7 aukso, priklausomai nuo to, kur įstrigsite. 50 žaidimų, kad gautumėte žemesnį nei vidutinį vienetą, arba žiūrite skelbimus/mokėkite, kad gautumėte 50–100 aukso. Kūrėjai prikausto jus tyčia dėl pajamų, o tai, manau, yra gerai. Tik ne tada, kai po kiekvieno etapo tenka žiūrėti reklamą. O ir jūs galite sutaupyti pakankamai ištvermės, kad per seansą atliktumėte 10 etapų.
Tai gerai suplanuotas žaidimas, bet man nelabai subalansuotas. Šaunuolis.
Aukso ir dalių rinkimas atnaujinimams užtrunka per ilgai, tada jie bando priversti jus pirkti auksą. Ūkininkavimas užtrunka per ilgai, todėl labai greitai nusibosta.
Didžiausią kritiką mano priešas, kuris juda atsitiktine tvarka aukštyn ir žemyn, ir jie arba praeis pro jūsų karius, arba kovos su jais. Jie arba pristabdo, arba iškart puola. Jie atakuoja greitai ir sunkiai ir gali nužudyti jus užpakalinės linijos karius (kurie turėtų būti apsaugoti, bet jie praeina pro jūsų vyrus). Arba jie eina tiesiai į autobusą, kur sugriauna jūsų galimybę gauti puikų rezultatą. Tai dar blogiau, kai jie turi raudoną aurą. Atsitiktiniai priešai yra blogi priešai. Pataisykite juos. Jie čiulpia
Dead Ahead: Zombie Warfare 전략 melx
Tai tikrai įdomus žaidimas su daugybe būdų, kaip jį pasiekti. Ilgą laiką žaidžiau laisvai, o gerai planavęs buvau gana konkurencingas. Kad tikrai pažengčiau į priekį, turiu paremti kūrėjus, smagiai išleidau porą dolerių žaidimų pasiūlymams. Labai smagu, su pagrindine kampanija, PVP lyga ir besisukančiu PVE reitingo turnyru.
Tai smagus žaidimas maždaug dvi valandas.Tada atsitrenkiate į absoliučiai neįveikiamą sieną sudėtingumo požiūriu ir vienintelis būdas ją apeiti yra košmariškai šlifuoti nedidelius aukso kiekius, kad būtų galima išlyginti vienetus arba išgryninti grynuosius pinigus. Žaidimui labai reikia perbalansuoti. Jei taip būtų, būčiau daug laimingesnis, nes grafika yra šauni, retro ir nostalgiška, o kas nemėgsta zombių žaidimų? Iki tol 2 žvaigždutės.
Labai good game bet kai pradzioj neturi pinigu biski nervina
Per daug skelbimų
Žaidimo eiga yra puiki. Nepaprastai pasitenkinimas ir priklausomybė, ir nors kartais atrodo erzina, visada yra strategija. Tačiau monetų šlifavimas yra gana varginantis, ypač naujiems vienetams ir ypač todėl, kad monetų už lygius negausite, nebent laimite. Mano pagrindinė problema yra kuro mechanikas, kuris man visiškai nesupranta. Jie sukuria nuostabų žaidimą ir verčia laukti 20 minučių, kol sužaisite vieną lygį, ar privers žiūrėti reklamą ar mokėti? Tai absurdas. Daugiau monetų, išimkite degalus, 5 žvaigždutės
Manau, kad šis žaidimas yra geras, bet... sargas kainuoja 7 tūkst. monetų, o jo įprastas vienetas už 7 tūkst. yra per daug panašus į tai, kad jis yra epiškas, su kaina viskas bus gerai, bet žaidimas vis tiek geras.
Ar geras žaidimas, man patinka žaidimo grafika, yra daug zombių, kurių reikia išmokti, ir daug herojų, kuriuos reikia rinkti
Sunku žaisti.sunku šlifuoti, kad būtų pasiektas lygis aukštyn. Visuose yt vadovėliuose naudojami cheats.
Manau, kad šis žaidimas yra puikus, nes man patinka strategijos, kurias galite naudoti jame.
Įdomus žaidimas, bet labai greitai tampa per daug šlifuotas, beveik priversdamas išleisti pinigus
Ištrinkite žaidimo kuro aspektą. Nenoriu mokėti už nemokamą žaidimą. Ir man nereikėtų laukti 2 valandų, kol skaitiklis pasipildys. Tai visiškai sugadina žaidimą
Manau, kad viskas gerai, išskyrus vieną didelę problemą. Monetos. Sumažinkite kainą ir (arba) padidinkite atlygį, nes šiuo metu kai kurie dalykai tiesiog nėra prasmingi. Paimkime, pavyzdžiui, sargybos būrį, 7000 monetų? Kas žaidime turėtų suteikti pakankamai išmokos, kad tai būtų pagrįsta? Norint atrakinti kariuomenę, reikia monetų, norint gauti monetų, reikia laimėti lygius, bet kai kurių lygių laimėti be naujų karių nepavyks. Tai neturi prasmės!
Reikia daugiau lygių! Lengvas smagumas
Visur mokamos mokamos sienos arba metų metus stenkitės gauti pagrindinių dalykų. O su naujausiu atnaujinimu ir komandos sinergija su „Unite skins“ yra dar blogiau, nes jūs negalite už juos gauti pinigų jokiu patikimu būdu, išskyrus $$$
Play Together Jednoduché hry ocv
Tai geras žaidimas, bet reikia subalansuoto darbo. Jis prasideda pusiau sunkiai (tai yra gerai), bet vėlyvas žaidimas, lygiai beveik neįmanomi, jei neišleisite TIKRŲ pinigų pirkdami monetas, kad nusipirktumėte naujus vienetus arba atnaujintumėte esamus vienetus.
Jūs gaunate tai, ką matote. Tik lėtu tempu. Netgi mūšiai vyksta labai lėtai
Šis žaidimas yra tikrai nuostabus, jis neverčia jūsų žiūrėti skelbimų, tai daroma tik tada, kai tikrai norite papildomo atlygio. 4 žvaigždutės, nes kai kuriais lygiais zombis gali sugadinti autobusą be taškų, kad priverstų žmones kovoti, bet tai šaunu
Žaidimas prasideda nuo 2 etapo, kur sudėtingumo lygis iškyla kaip kopimas į uolą. Tai verčia jus šlifuoti senesnius lygius, kad gautumėte 20 % galimybę mesti daiktą, kad pagerintumėte savo padalinius. Norint gauti 1 atnaujinimo lygį, reikia 3 skirtingų elementų. Kiekvieną kartą žaidžiant lygiu, sunaudojama 2 iš 20 maks. benzino, laimėk arba nepavyks. Jūs gaunate 1 benziną kas 8 minutes arba suteikiate galimybę žiūrėti 1 reklamą 30 sekundžių už 2 benzinus. taigi 20% kritimo normos, kai kainuoja 2 iš 20 benzino, reikia 3 prekių... tai daug.
Labai geras zaidimas
Gana triukšmingas žaidimas, kurį žaidžiu jau metus
Kaip ir visose kitose apžvalgose sakoma, šis žaidimas yra gana geras (ne puikus), KOL nepasieksite maždaug 4–5 etapo, tada žaidimas tampa neįmanomas. net nežinau, kaip tai įveiktum, jei už atnaujinimą sumokėtum 100 USD. Pradedant nuo 5 etapo, tai ne tik sunku ar net labai sunku, bet ir visiškai neįmanoma. Gaila, nes žaidimas prasideda nuo somr pažado. Siūlau visiškai vengti šio žaidimo.
Klaida 3.4.0.320 Norėjau grįžti į žaidimą, bet jis tiesiog užstringa, kai gaunu aukščiausios kokybės valiutą iš grobio dėžučių. Aš vis dar galiu žaisti žaidimą be jo. Bet aš manau, kad tai yra svarbi funkcija, ypač f2p grotuvui.
Taip, aš sutinku su jumis, puikus žaidimas, bet kiekvienas dalykas yra brangus. Klausykite, kaip žmonės taiso jūsų žaidimą.
Siaubingas žaidimas, kuris net neleidžia žaidimui pradėti neprisijungus prie interneto... Akivaizdu, kad tai turiu, nes dabar galiu patekti į programų parduotuvę ir ištaisyti šią apžvalgą. Kai jis buvo atliktas, darbas buvo labai įtemptas dėl papildomų mikrooperacijų ir lėtos pažangos, nereikalaujant papildomai mokėti už paketus.
Šio žaidimo progresas yra beveik neįmanomas, nebent perkate monetas arba žiūrite vaizdo įrašus. Nežiūrėdamas nė vieno skelbimo tai supratau sunkiai. Redaguoti: Kiekvieną kartą, kai žaidžiu šį žaidimą, aš jį išjungiu, įpykęs. 0/10 Nekenčiu šio žaidimo, bet toliau žaidžiu, nes jis sukelia priklausomybę.
Įdiegęs šį žaidimą keistai blykstelėjau, kad kažkas iššoktų ir greitai išnyktų. Tai atsitiko neatsižvelgiant į tai, kurią programą (jei yra) paleidau. Nežinau, kas tai buvo, bet tik spėju, ar tai siunčia reklamos paspaudimą ar pan. Per daug reklamos žaidime, o gal daugiau už jo ribų? Tai kaip ir visi kiti mobilieji žaidimai. Gana greitai atsitrenkėte į plytų sieną bandydami progresuoti neišleisdami kvailų pinigų žaidimui, kuris yra prastesnis už bet kurį 15 USD kainuojantį kompiuterinį žaidimą.
Vienetai yra tikrai brangūs ir jūs galite gauti tik šiek tiek pinigų, todėl tai šiek tiek bloga.
Reikia daugiau renginių
Jis įkeliamas lėtai kovose ir iš jų, o išmokos yra mažos. Nėra pakankamai medžiagų, kad išlygintumėte savo charakterį. Taigi jūs reguliariai įstringate, nes negalite pakankamai greitai sugeneruoti pakankamai energijos savo žemo lygio kovotojams, kurie žūva per 3 sekundes.
Dead Ahead: Zombie Warfare Estrategia umt
Dead Ahead: Zombie Warfare Strategiya cjun
tai puikus žaidimas, bet jis nuolat stringa be jokios priežasties, todėl jo negalima žaisti.