(Android/iOS) Crab War: Idle Swarm Evolution goljufanje generatorskih ključev
Feb 11, 2022 8:16:55 GMT
Post by diufrapsalbacknis on Feb 11, 2022 8:16:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufanje generatorskih ključev ▞▞▞
▞▞▞ Crab War: Idle Swarm Evolution 2022 version ▞▞▞
Zabavna igra! Igranje se včasih zdi nekoliko počasno, vendar je res spodobna igra v prostem teku. Nekako kot kliker junaki.
Je neverjetno, vendar ne vem, ali bi moral biti 5 zvezdic ali 3, ker ga včasih odstranim in ga kasneje znova namestim. zato bom šel s 4, ker je to najboljša izbira. Na splošno je igra tako kul, kako si lahko tako šibek, potem pa bi lahko s tapkanjem na hrošču delal noro dobro, tako da imaš lahko nekaj časa izziv, potem pa sploh ne. Kar naprej ponavlja to dejanje, kar mu daje dober ritem. In všeč mi je, kako načini igre zaokrožijo igro
zabava, ko se hočeš samo sprostiti....razen pri nekaterih šefih....nekateri so stresni, če pozabiš še naprej izenačevati svoje rakovice in prideš do meje svojega dosega, ki se čim hitreje dotika, a si še vedno premagan s časom...
Dobra igra v prostem teku. Drevesa spretnosti se zlagajo na zanimive načine, delitev barv pa je intuitivna.
Crab War: Idle Swarm Evolution Petualangan iczn
To je zabavna kliker igra z DPS in enostavnim zaslužkom. Uživam v tej igri in obožujem rake. Zato ne bodite školjke in delite to igro s svetom.
super zgodba je izjemna, ta dogodek za noč čarovnic je super, osnovno igranje je super in je preprosto zasvoji.
dobro
Ta igra je zasvojenost! Enostaven koncept in enostaven za igranje - vendar se zdi še vedno intenziven in izziv. Obstajajo oglasi, vendar vam jih ni treba gledati, razen če želite mega količine plena, ki jih ponujajo. Svojo vojsko rakov lahko nadgradite in jih razvijete! Res sem užival v tej igri do zdaj!
V redu je, vendar ne vem, zakaj je toliko navdušenih ocen. Kolikor lahko sklepam, je skoraj le klon igre tap titans z različnimi umetniškimi deli.
Ultra zabavno
Precej zabavno, dober način za preživetje časa, včasih se malce zatakne, vendar se veliko dogaja.
Dostojna igra, vendar... Učinek Jade Tipped Pincers ne deluje (preskoči % trenutne razdalje po ekdizi), vedno znova začnem od 1 in sem dosegel 20k in imam 13,5% preskoka (45 lvl Klešče)... Drugače bi bilo 5 zvezdic, če bi delovalo kot je bilo predvideno...
Igra se ne odpre in pravi, da moram posodobiti najnovejšo različico BT. Igram najnovejšo različico, potem se ne odpre?
hrom, tap, tap, tap je vse, kar počneš, dokler ne zakrčiš v roki
Črni zaslon dolgočasnosti
O tej igri ni veliko za povedati, a trenutno imamo napako z lobanjo. Obvestilo se pojavi, ko sem v igri z že opravljeno misijo skull bug in omogoča mi pošiljanje neželene vsebine o hrošču lobanje. Zaenkrat se vzdržim, da bi ga tapnili
Ta igra mi je zelo všeč, vendar je treba nekaj stvari popraviti. 1. Prišel sem do stopnje 700, vendar mi to ni pustilo prestiža, čeprav sem imel več kot 550 let. 2. Gledanje oglasov je zrušilo igro. Ko bodo te težave obravnavane in odpravljene, bom ocenila 5.
To je moja najljubša igra v prostem teku/klikerju. Vendar pa se na mojem LG Stylo 4 zelo pogosto zruši pri gledanju oglasov. Za igro, ki spodbuja gledanje oglasov za bonuse v igri, je to prava težava. Svojo oceno bom povišal na 5, če bo to popravljeno. Uredi: Dobil sem odgovor razvijalca, ki pravi, da nimam dovolj ram-a. jaz ga ne kupim. Imam različico Stylo 4 s 3 GB RAM-a in nimam težav z bolj grafično intenzivnimi igrami ali njihovimi video oglasi. To se zgodi samo pri Crab War.
Zabavna igra, ne preveč zapletena in brez oglasov. Obstajajo oglasi, vendar jim običajno sledijo nagrade v igri.
Nekaj časa sem igral, saj so se stvari zelo povišale in nocoj sem šel igrati in igra se je popolnoma ponastavila 😑 zelo razočaranje
Simpatična animacija, zanimiv evolucijski sistem. Na začetku lahko traja nekaj časa, da se naloži, potem pa teče gladko. Malo odveč na višjih ravneh, a me je kljub temu pritegnilo!
res zabavno. Dal bi mu 5 zvezdic, vendar postane malo dolgočasno, ko prideš do določene točke v igri. Mislim, da bi to moralo dodati kot iskanje.
Povem vam, ena izmed najboljših iger v prostem teku/klikerju. Lahko bi šel od odstavkov naprej o tem, kako zabavna in dobro narejena je ta igra, (vendar mi je zmanjkalo prostora, ko sem urejal to😔). Pojavne oglase za igre 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Toda zaradi tega so ti oglasi neobvezni za gledanje, in ko gledate oglase, boste od tega dobili dostojno spodbudo. Čeprav sem to igro izbrisal pred nekaj leti (zaradi mojih neumnih razlogov😑), sem presenečen, ko vidim, da razvijalci to še vedno posodabljajo. Pohvalite se razvijalcem, čudovito!!!
To je dobra igra, čeprav bi rad videl več šefov dogodkov v igri in tudi več zgodbe, kot so posnetki, ko dosežete drugo točko v igri. Ne vem, če je v deželi plazilcev posnetek. Moral bom počakati, to je moja osebna izkušnja do zdaj, na splošno ena najboljših iger, kar sem jih igral.
Mislim, da je tema rakovic/plazilcev izvirna (vsaj kar zadeva vse igre, ki sem jih prenesel?), vendar je nekaj težav. 1 - Napredek je boleče počasen. 2 - Nalaganje traja veliko predolgo za to, kar je ta igra, in zdi se, da se GUI in koda za nalaganje obdelujeta skupaj, kot ugotavlja jecljanje grafike. 3 - Vsekakor se zdi, da bi bilo treba v dogodkih nekaj preverjati za goljufanje/vdiranje?
Tukaj ni pustolovščine, samo tapnite titane z raki
je precej zabavno, vendar je njegova postavitev zelo podobna številnim klikerjem. Všeč mi je, da je to nekako drugače z dejstvom, da postavite enote, ki delajo škodo, namesto da poškodujejo sovražnike, takoj ko se vaš prst dotakne zaslona.
bi se lahko manj ohladila za sposobnosti
Velika težava! Rakovica Juggernaut in rakovica so zlomljena, pustijo vas v boju z nepremagljivimi plazilci, ki so daleč preko ravni igralcev. Cel dan sem poskušal gojiti skoraj nepremagljive plazilce, ker nisem mogel sneti niti delčka zdravja šefov in nisem mogel biti dober z dovolj dobrim tempom, da se lahko nadgradi na obvladljiv dps. Poleg tega se mi zdi ta igra res zasvoji. Zelo priporočam igranje in preizkusite to, saj je super zabavno. Tudi glasba je zelo lepa.
Zabavno in zelo zasvoji!!! Še vedno mislim, da je igra odlična, vendar iz nekega razloga izgubljam nadgradnje, ki sem jih že aktiviral, povečal sem 1 svojo smaragdno kraljico in dobil 2 % povečanje kritične stopnje vseh smaragdnih in sem pogledal in dobil nadgradnjo na svojem emerald tap rakovica, potem pa sem malo kasneje spet pogledal in opazil, da se je brez razloga spremenilo nazaj, izgubil sem samo 2-odstotno povečanje smaragdne kritične stopnje, nisem prepričan, ali se je to zgodilo prej ali ne, vendar sem gotovo se je zgodilo!!!
Ta igra že uporablja Google Play. Ni razloga, da bi želel druga dovoljenja, vključno z mojimi Google dokumenti. Premislite in uporabite boljše prakse programiranja.
Obožujem rake, dobro grafiko, zabavne učinke in priljubljeno idejo o borbah 1 proti 1..razen, da se boriš z Ogromnimi bitji 'kuščarjev'..in imaš možnost nadgraditi rake, ki jih streljaš (ja, ti preberi to prav! X> všeč mi je) pri bitju, ko dobiš dovolj XP in lvl navzgor! Precej srčkano..smešno.. Zabavno.. Zelo mi je všeč XD Poskusite!
Na vprašanja ni mogel odgovoriti, ker se ni hotel igrati
Dober imam dobre stvari, tako da želim
Crab War: Idle Swarm Evolution রোমাঞ্চকর irhz
Zdi se, da ni nobene taktike in pravega izziva ni. Zdi se, da v igri ni veliko. Edini razlog za 3 zvezdice je, da je glasba zelo edinstvena.
Gojeni biseri, nikoli prejeta. rekel, da je prišlo do napake. vseeno mi je zaračunal!
V igri piše, da bo kraljica pobrala denar, tudi če ste zdoma ali ne igrate, ampak kaj za vraga? Sploh ne deluje in tudi ohlajanje spretnosti deluje samo, ko igram igro, na primer zapustil sem igro s 3:21, ki je ostalo na ohlajanju spretnosti in ko se vrnem v igro, je še vedno isto, prosim, popravite to, moj telefon je samsung j116
Kaj za vraga ljudje sem bil na ravni ekdize 4, potem pa sem čez nekaj časa šel nazaj na stopnjo ekdize 0!!!! KAJ ZA VRAGA! Ves moj napredek je izginil, a ko se prijavim v svoj račun google play me je pripeljal do drugega računa z drugim imenom. Popravi to ali pa bom izbrisal to igro, ki sem jo igral 8 mesecev, potem se bo samo vrnila na začetek??? !?!?!!!!
Restaurant Paradise: Sim Builder Simulation kout
Ta igra je videti tako zabavna, vendar preprosto ni bila zabavna
Nekako slabša, še posebej v umetnosti. Nič drugačnega ali edinstvenega, razen malenkosti zgodbe na začetku, in to je to, to je igra, nič drugačna od katere koli druge idle igre. Sprva mi je bilo všeč, a po približno 30 minutah nekako preneha biti dobro.
Eh, to je tap igra