Post by diufrapsalbacknis on Feb 11, 2022 8:10:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok noktayı aldatır ▞▞▞
▞▞▞ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG 2022 version ▞▞▞
harika
Oyunda yaklaşık 4 yıl ve durmayı planlamıyorum. Oyuncuların çoğu neredeyse 30 yaşında. Aktif ve meşgul RL'li insanlar için mükemmel bir oyun, çünkü birkaç saat hatta 10 dakika harcayabilirsiniz. Bilmen gereken her şey.
çok kotu
Gerçek mutlu değil. Hiçbiri mevcut değilken neden bizi güncellemeye zorluyorsunuz? Uygulamayı başlatıyorum (sürüm 242) ve "Harika bir haber! Bir güncelleme var!" Ardından, App Store'daki tek şey 242 sürümü olduğu için yerinde dönüyor! Lütfen bir araya getirin. Neden önce onu yüklemiyorsunuz, SONRA güncellemeyi duyuruyorsunuz?
Harika oyun, tek sıkıntı sefer görevlerinin kısa olması. Özel görevler tamamlamak için belirli karakterler ve yüksek seviyeler gerektirdiğinden, seviye atlamak için daha zor kampanya misyonları ekleyin.
guncellemeden sonra surekli hata veriuor. begenmedim
türkçe dil yok
oyun açılmıyor çok istiyorum ben tam birarvel hayranıyım oyun jiç güzel değil
Mr Bean - Special Delivery معمولی zux
Oyun çalışmıyor...güncelleme istiyor ama tamam dediğimde hiçbir şey olmuyor..sadece uygulamayı kapatıyor
2 !!!
ON ile Güncel Espor ve Oyun Haberleri - OZAN MODE
Abi oyun çok geç yukleniyor
OYUN NA DİYECEK BİRŞEY DİYEMİYORUM ÇÜNKÜ OYUN GÜZEL
Oyun mükelmel ama marvel şampiyon tunuvası kadarda olmasada yani oyun kart istemeyen yok saten kerdeşim
Son güncellemeden sonra oyun oynanmıyor. Doğru yüklenmiyor. Hiçbir kelime yok, bu yüzden neye tıklamam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Gerçek hayal kırıklığına uğrattı. Bu oyunu yıllardır oynuyorum. Bu oyuna çok para, zaman ve emek harcadım. Yazık, 2019'da Afganistan'da konuşlandırıldığımda başlayan ardı ardına 1000'den fazla gün süren harika bir çizgi vardı.
Clicker Heroes Quest İndir (PC Windows
マーベル・パズルクエスト:ヒーローRPG ロールプレイング btf
Süper Kahramanların Dövüşü Oyunu Joom'da marvel süper kahraman dövüş oyunları ucuz satın alın. MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG App Store'da Süper Babaanne
Android ve iOS'ta Popüler Uygulamalar - Güvenli Oyna
Bir ittifaka katıldığınızda bazen oynamak can sıkıcı oluyor ve istediğinizde kimse yardım etmiyor
MARVEL Çocuk oyuncağı
Bu oyunu gerçekten çok seviyorum ve her seferinde saatlerce oynuyorum. Ancak çok büyük bir sorun var; varsayılan kadro kapasitesi ve onu genişletmenin arkasındaki açgözlü sistem. Hero Coins ile ekstra slotlar için ödeme yapmakta sorun yok, ancak oyuna sadece çok küçük bir alanla başlamakla kalmıyorsunuz, aynı zamanda Kullanıcı Seviyeleri kazanarak da asla büyümez (exp, yeni karakterler ekleyerek kazanılır). kadronuz!!) ve maliyeti olan oyun içi para miktarı her genişlemede artar. Bu, BLATANT'ın oyunu oynamak istersem beni ödemeye zorlamaya çalışması gibi geliyor. Yine, zevk aldığım ve sıklıkla yaptığım bir oyuna para harcamaktan çekinmiyorum, ancak bu sistem aşırı derecede sömürücü hissettiriyor. LÜTFEN buna bir bakın.
Bu oyun iyi olabilir ama hiçbir şey yapmadan izlerken en zayıf düşmanlar bile hamle üstüne hamle yapar. Hangi eşleşmeler olursa olsun, AI animasyonları oyunun çoğunu tükettiğinde nasıl eğlenceli olur? Hiç eğlenceli değil. Teknoloji insanları teknoloji konusunda akıllıdır, genellikle başka bir şey değildir. Silindi.
Oyun güzel ama verimi facebook bir kayıtayım dedim. 1 seviye oluyor o zaman. Ama ben 44 levelim.
Pixel 6 görsel hatası düzeltildi, bundan çok fazla oynamaya geri döndü.
19 Ekim'den beri oynayamıyoruz. Pixel6 Pro'da görüntü sorunları
Son güncelleme çöktüğünden, uygulamadan ayrılırsam, örneğin bir aramayı veya metni yanıtlayın, müziğimi değiştirin. Geçiş yapabilmek ve geri dönebilmek için kullanıyorum lütfen düzeltin. 5 yıldan fazladır oynuyorum
Oyunun gerçekten tadını çıkarın ama şimdi android 12 güncellemesinden beri oynanamıyor bu bir Samsung s21 ultra probleminde piksel 6 ile sınırlı değil yazık ki bu problem ortaya çıktı çünkü muhtemelen hareketsizlik nedeniyle ittifaktan atılacağım çünkü oynayamıyorum
Vakit için çok iyi
Süper dövüş oyunları
Basit ve incelikli güncellemeler bunu yapardı, ancak tahtadaki bu değişiklik biraz fazla. Parçaları ve özellikle siyah üzerine siyahı tanımak gerçekten çok zor. En azından klasik versiyona geçmenin bir yolu var mı? Bazıları bu değişikliği beğenmeyebilir ve eski tarzda oynamayı tercih edebilir. Seçme seçeneği yoksa, olmalıdır. Bu oyun genel olarak iyi ve oynaması zevkli, umarım sürekli stil geliştirme isteği günlük oyuncuları uzaklaştırmaz.
indir ve yüklenir MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG PC nizde ve Mac. kurmak MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Windows PC veya Mac Dizüstü / Masaüstü
Genelde üç maçla ilgilenmem ama bu gerçekten çok iyi. Oyunun odak noktası 'bulmaca' mekaniği üzerinde daha az ve daha çok karakterlerinizin nasıl etkileşime girdiğidir.
Bu oyuna yıllardır sahiptim ve güncellemeden sonra güncelleme, tahtayı sabote etmeyecekler, 2 maça ihtiyacım olursa mevcut olmayacak, bu yüzden savaşamam mı? Amaç ne? Durmak.
Güzel ve çok kaliteli ama biraz para lazim bana benim param 10 oyun bana biraz para yolla
Güzel ve 5 dakikalığına aklını başına toplaması kolay
Güncellemeden sonra kara dul ve örümcek adamı sinirlendirdiler. Bunun harika bir fikir olduğunu düşünen dahi bir geliştirici olmalı. Sileceğim ve bir daha oynamayacağım. Tebrikler çocuklar.
Ne kadar uzun süre oynarsanız, rekabet etme şansına sahip olmak için o kadar bağımlı olursunuz. Aynı eski sıkıcı olaylar ve pvp bize bir şaka. Seviyede ne kadar çok kazanırsanız, kendi takımınızdan 200 seviye daha yüksek takımlara karşı o kadar çok eşleşirsiniz.
güzel
Güzel twk bir süre sonra parasız devam etmiyor
Yeni değilseniz sağlam oyun. Katılabilmek için şu anda yaklaşık 250 olan belirli karakterlere ihtiyacınız var. Bu kahramanları kazanmak için kadro noktalarının kilidini açmak için jetonlara ihtiyacınız var. Gerekli jetonlar ÇOK hızlı bir şekilde yükselir. Çoğu etkinliğe katılabilmek için yeterli para kazanmak için binlerce $$ harcamanız gerekir. Çoğu etkinlikte oynayamamak, oynama zevkini öldürür.
Bu oyunu yıllarca oynadım. Az önce 2 yıl sonra geri gel. Tasarrufumu kolayca aktardım. Her şeyin yeni kullanıcı arayüzünü ve karanlık mod görünümünü seviyorum. Kasaba inşa etme veya fazladan tüy bırakmayan zorlu bir bulmaca dövüş oyunu için rahatlayın. Kusursuz